Kırkpınar Ortaokulu

Kırkpınar ortaokulu
Vizyon
Çağın gerekliliklerine göre kendini geliştiren, yetiştiren, değişen koşullara ayak uydurabilen, üreten ülkesine faydalı bireyler yetiştirmek.
Misyon
Türk Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda vatanına, milletine, ailesine, değerlerine ve yaşadığı çevreye karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde, milletinin birlik ve beraberliğine, ülkesinin bağımsızlığına, bayrağına düşkün, ileri görüşlü, yetenekli, çağın bilgi ve donanımına sahip aydın fertler yetiştirmektir.
08:40-14.45
Ulaşım
Okulumuza ilçeden kalkan araçlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Araçlar anayolda bırakmaktadır. Okul 700 metre içeride kalmaktadır. Öğretmenlerimiz kendi imkanları ile gidiş geliş yapmaktadır.
Servis Bilgisi
Öğrencilerimizin bir kısmı taşımalı olduğu için okula öğrenci servisleriyle gelmektedir. Öğretmen servisi yoktur.
Okulumuz köy okuludur. Öğretmenlerimiz ilçeden gidiş geliş yapmaktadır.
21 KM
Kontenjan Bilgileri
Okulumuz 4 şube ortaokul, 4 şube ilkokul ve 1 şube anasınıfı olmak üzere 9 dersliklidir. Okulumuzda ilkokul ve ortaokul aynı binada eğitim öğretim faaliyetlerini yürütmektedir.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda voleybol, basketbol, futbol sahası ve masa tenisi odası bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuzda bilim şenliği yapılmakta olup Erasmus programı çalışmaları devam etmektedir.
Tübitak 4006 Etkinlikleri